EkonomiGündem

Benzin, motorin LPG’de 75 TL hediye edilecek: Duyuru yapıldı!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından sürücüler çareyi bankaların kampanyalarında aramaya başladı. Bankalar da müşterilerine özel kampanyalarını duyuruyor. Yapacağı benzin, motorin, LPG harcamasını daha avantajlı hale getirmek isteyenler de bankaların kampanyalarına ilgi gösteriyor. İş Bankası tarafından bir kampanya açıklaması geldi.

İş Bankası kartıyla yapılan harcamalar daha avantajlı hale geliyor. İş Bankası müşterileri kampanyalara katılım sağlayarak alışverişini avantaja çeviriyor. Akaryakıt sektöründe geçerli olan bir kampanya açıklandı. İş Bankası tarafından başlatılan akaryakıt kampanyası açıklamasına göre, aynı gün içinde 300 TL ve üzeri birden fazla akaryakıt alışverişi olması durumunda ilk alışveriş kampanyaya dahil edilecek.

Kampanyadan faydalanmak için yakıt alışverişlerinizin Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum Mobil içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılması gerekiyor.

İŞ BANKASI ÖDÜL KULLANIMI;

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir.

MaxiPuan’larınız 05 Temmuz 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2023 (bu tarih dâhil)’tür.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.