Benzin ve motorin alacak sürücüler hemen okusun: 100 TL birden düşecek!

Akaryakıt sektöründeki zamların ardından sürücüler çareyi banka kampanyalarında aramaya başladı. İş Bankası tarafından akaryakıt kampanyası duyuruldu. Banka, müşterilerine özel akaryakıt indirim kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında, müşteriler 100 TL indirim kazanacak.

Akaryakıt kampanyası hakkında bir duyuru yapıldı. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, İşCep Aracım içerisine aracını ekleyenler, İş Bankası kredi kartıyla yılsonuna kadar 1.250 TL ve üzeri ilk akaryakıt alışverişe 100 TL indirim alabilecek. Bir müşterinin indirimden yalnızca bir kez yararlanabileceği de kaydedildi.

İŞ BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI VE DETAYLARI;

16 Kasım – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında İşCep Aracım menüsüne yeni araç plakası ekleyen müşterilerimiz, yeni plaka numarası ekleme sonrası İş Bankası kredi kartları ile 31 Aralık 2023 tarihine kadar (dâhil) tek seferde gerçekleştirecekleri 1.250 TL ve üzeri ilk akaryakıt alışverişlerinde 100 TL indirim kazanacaklardır.

Bir müşteri indirimden yalnızca bir kez faydalanabilir ve en fazla 100 TL indirim kazanabilir.

Kampanya kapsamında kazanılacak indirim, tek seferde 1.250 TL ve üzeri ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesiyle birlikte kredi kartına yansıtılacaktır.

İşCep Aracım menüsüne 3. kişiye ait araç eklenmesi durumunda, araç plakası ekleyen müşteri kampanyaya katılım sağlamış olacaktır ve araç plakası ekleyen müşterinin asıl ya da ek kartları ile yaptığı akaryakıt harcamaları dikkate alınacaktır.

Kampanya İşCep Aracım menüsüne yeni araç plakası eklenmesi halinde geçerli olup, Aracım menüsü içerisinde kayıtlı araç plakasının silinerek yeniden eklenmesi halinde indirime hak kazanılamayacaktır.

Kampanya süresi içerisinde İşCep Aracım menüsüne yeni araç plakası ekleyen, ancak akaryakıt alışverişi öncesi kayıtlı plaka bilgisini silen müşteriler 31 Aralık 2023 tarihine kadar 1.250 TL ve üzeri akaryakıt harcaması yapsalar dahi indirimden yararlanamazlar.

Kampanya kapsamında yalnızca yurt içinde gerçekleştirilecek akaryakıt harcamalarına indirim uygulanacaktır.

Kampanya kapsamında yapılan harcamanın kısmen ya da tamamen iade edilmesi durumunda iade edilen harcamadan kazanılan indirim iptal edilecektir.

Exit mobile version