Benzin ve motorinde sular duruldu; sürücüler rahat bir nefes aldı! İşte 16 Eylül İzmir, Aydın, Denizli, Çanakkale ve Muğla akaryakıt fiyatları…

Geçtiğimiz hafta önce zam sonra indirim ile buluşan motorin fiyatlarında değişimler sık sık yaşanmış ve pompada bir hafta boyunca sabit bir fiyat görmek pek mümkün olmamıştı. Aynı şekilde son indiriminden sonra geçtiğimiz hafta fiyatı değişen benzin ve LPG ürünlerinde de pompada durağanlığı yakalamak pek mümkün olmamıştı. Akaryakıt fiyatlarında bu hafta itibariyle bir durağanlık görülmeye başlandı.

AĞUSTOS AYI HIZLI GEÇMİŞTİ

Ocak ayından bu yana gün aşırı zam ya da indirim alması nedeniyle pompada sürekli olarak fiyatı değişen benzin ve motorin, vatandaşların yakından takip ettiği konular arasında yer almaya başlamıştı. Bu bağlamda ağustos ayını oldukça hızlı geçiren benzin ve motorin fiyatlarının aksine LPG fiyatlarında bir ay boyunca herhangi bir değişiklik yaşanmamıştı.

EYLÜL AYI AKARYAKITA YARADI

Eylül ayına arka arkaya aldığı zam ve indirimler ile başlayan benzin ve motorin bazlı akaryakıt ürünleri, hareketli geçen ilk haftanın ardından stabiliteyi yakaladı. Geçtiğimiz perşembe gününden bu yana fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayan benzin ve motorin ile ilgili sektör kaynaklarından henüz herhangi bir zam ya da indirim sinyali gelmemişken; LPG fiyatlarında da eylülün ilk haftası gelen indirimin ardından herhangi bir değişiklik gerçekleşmedi.

İŞTE 16 EYLÜL İZMİR, AYDIN, DENİZLİ, ÇANAKKALE VE MUĞLA AKARYAKIT FİYATLARI…

İZMİR

BENZİN: 19,36 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 25,01 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,73 TL/LT

AYDIN

BENZİN: 19,43 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 25,05 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,76 TL/LT

ÇANAKKALE

BENZİN: 19,46 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 25,11 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,84 TL/LT

DENİZLİ

BENZİN: 19,46 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 25,08 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,76 TL/LT

MUĞLA

BENZİN: 19,47 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 25,12 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,85 TL/LT

Exit mobile version