Benzin ve motorine gelen zamdan sonra kampanya fırsatı: 110 TL birden düşecek!

İş Bankası’ndan bir duyuru yapıldı. Banka, eylül ayına özel kampanya başlattı. Akaryakıt fiyatlarının 40 lirayı aşmasının ardından İş Bankası’ndan başlattığı bu kampanya müşteriler için bir fırsat olacak. Akaryakıt kampanyası kapsamında, yapılan benzin, motorin ve LPG harcaması indirimli olmuş olacak. Kampanya hakkında detaylar belli oldu.

İş Bankası, akaryakıt kampanyası açıklamasında bulundu. Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sürücülerin belini büktü. İş Bankası’nın bu kampanyası da bir avantaj haline geldi. Bankadan alınan bilgilere göre, İş Bankası’nın kampanyasına katılım sağlayan müşteriler 110 TL Maxipuan kazanacak.

30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak

30 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanya bilgilerine göre, Opet ve Sunpet akaryakıt istasyonlarında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 500 TL ve üstü 4. akaryakıt harcamasına 90 TL Maxipuan verilecek. Öte yandan akaryakıt harcamasının en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil’deki Pazarama’da bulunan Opet Araçta Ödeme ile yapanlara ise toplam 110 TL MaxiPuan verilecek.

İş Bankası kampanya açıklaması;

Exit mobile version