Berberler, kuaförler, avukatlar, kafe ve restoran çalışanları: İşte aşı programına dahil edilen meslekler!

Türkiye’de vatandaşlar aşı sıralarının ne zaman geleceğini merak ediyorlar. Aşılama programı ile ilgili ise değişiklikler meydana geliyor. Berberler, kuaförler, avukatlar, kafe ve restoran çalışanları aşılama programına dahil edilen meslekler arasında yer alıyor. İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarına göre aşılamaya dahil edilen meslekler

Pek çok vatandaş kendisine ne zaman aşı sırasının geleceğini merak ediyor. Bakan Koca, aşılama programına dahil edilen meslekleri sosyal medya hesabından duyuruyor.

Bakan Koca’nın aşılama programına dahil edilen meslekler hakkındaki açıklamaları:

Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler.

Yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatlar aşı programına dahil oluyor. Yarından itibaren tüm avukatlarımız aşı olabilirler. Bu güce güvenin.

Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin.

Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor. Bu güce güvenin.

Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül’de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin.

Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin.

7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız.

Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin.

Exit mobile version