Bereket hareketi duyurusu yapıldı: Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor, yemek paketi, gıda paketi, temizlik paketi…

Yapılan yazılı açıklama ile binlerce vatandaşa duyuru yapıldı. Buna göre; vatandaşlar yemek paketi, gıda paketi, temizlik paketi, ilköğretim ihtiyaç desteği ve öğrencilerimize destek kategorileri altında ihtiyaç sahiplerine destek olabilecekler. Ayrıca ihtiyaç sahipleri ise destek almak için başvuru yapabilecekler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘Bereket Hareketi’ duyurusunda bulundu. Yapılan duyuruya göre, İzmirliler yemek paketi, gıda paketi, temizlik paketi, ilköğretim ihtiyaç desteği ve öğrencilerimize destek kategorileri altında ihtiyaç sahiplerine destek olabilecekler. Ayrıca ihtiyaç sahipleri ise destek almak için başvuru yapabilecekler.

Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


Ülkemizin yitip giden bereketini yeniden canlandırmak ve dayanışmayı artırmak için hazırlanmış bir kampanyadır. Gelir dağılımındaki adaletsizlik başta olmak üzere İzmir’deki temel toplumsal sorunlara hızlı çözümler üretme çabasıdır.

Biliyoruz ki ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için yapılan çağrılara gereken dayanışmayı daima gösteren güzel İzmir’in hayırsever insanlarıyla büyüyecek Bereket Hareketi, herkesin hak ettiği insanca bir yaşam için atılan en büyük adımlardan biri olarak tarihe geçecektir.

Nerede yaşarsa yaşasın kalbi İzmir için, Türkiye için, insanlık için atan herkese çağrımız. Gelin bereketi paylaşarak çoğaltalım.

Destek al kategorisi


Temel İhtiyaç Desteği
Maddi Destek
Sıcak Yuva Desteği
Yurt Başvurusu

Destek ver kategorisi

Yemek Paketi
Gıda Paketi
Temizlik Paketi
İlköğretim İhtiyaç Desteği
Öğrencilerimize Destek

Exit mobile version