Beren Saat ile yeni filmi için sette olan Kıvanç Tatlıtuğ, Aşıklar Bayramı ile izleyicisinin karşısına çıkacak! Aşıklar Bayramı ne zaman, nerede yayınlanacak?

Kariyer yolculuğuna manken olarak başlayan, sarı saçları ve masmavi gözleri ile podyumların tozunu attıran Kıvanç Tatlıtuğ, Bülent Ersoy’un klibinde oynayarak ilk oyunculuk tecrübesini tattı. Sonrasında yapımcıların dikkatini çeken ve kendisi de oyunculuğa olan merakının üzerine gitmek isteyen Kıvanç Tatlıtuğ, böylelikle oyunculuk kariyerini yavaş yavaş başlattı.

Yakışıklılığı, mütevazi tavırları ve tatlı dili ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kıvanç Tatlıtuğ, sonradan dahil olduğu oyunculuk sektöründe kısa süre içerisinde çok yol kat etti ve izleyicinin projelerde aradığı isimlerden birisi olmaya başladı.

O dönemlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan “Gümüş” isimli dizide Songül Öden ile başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuğa olan yeteneğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Sonrasında arka arkaya projelerde yer almaya başlayan Tatlıtuğ, oyunculuk kariyerinin zirvesine “Aşk- ı Memnu” isimli efsane dizi ile ulaştı. Meslektaşı Beren Saat ile karşılıklı oynadığı Aşk- ı Memnu dizisi hem yayınlandığı dönem içerisinde hem de şu an tekrar bölümleri ile reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı.

Şu sıralar ilk kez baba olmanın tadını çıkaran ve yıllar sonra eski partneri Beren Saat ile yeni bir proje için kameraların karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ, bir filmi ile daha izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

“Aşıklar Bayramı” isimli filmin ne zaman başlayacağı, nerede yayınlanacağı, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı karakter ve diğer ayrıntılar, Tatlıtuğ’un hayranları tarafından oldukça merak ediliyor.

AŞIKLAR BAYRAMI NE ZAMAN?

Aşıklar Bayramı isimli film projesinin ilk fragmanı yayınlandı. Film, 2 Eylül tarihinde izleyicinin karşısına çıkacak.

AŞIKLAR BAYRAMI NEREDE YAYINLANACAK?

Aşıklar Bayramı filmi bir dijital proje olup, Netflix’te yayınlanacak.

AŞIKLAR BAYRAMI’NIN KONUSU NE?

Aşıklar Bayramı isimli filmde Kıvanç Tatlıtuğ bir avukatı canlandıracak. Tatlıtuğ’un babasını ise Settar Tanrıöğen oynayacak. Filmde baba oğulun duygusal hesaplaşması işlenecek.

Exit mobile version