Berfu Yenenler o yoruma tepkisiz kalamadı!

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, beyaz bikinisi ile kamera karşısına geçti. 26 yaşındaki Yenenler, kendisine yapılan “Meme sorunsalı…” şeklindeki yoruma öyle bir tepki verdi ki..

2019’da hayatlarını birleştiren Berfu Yıldız-Eser Yenenler çifti yine aynı yıl Kuzey’i kucaklarına almıştı. İkinci bebekleri Mete’yi mart ayında dünyaya getiren Yenenler ailesi, sezonu açtı. Tatilden kesitlerini sık sık Instagram’dan takipçileriyle paylaşan Berfu Yenenler, objektif karşısına da geçti. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yenenler, beyaz bikinisi ile poz verdi.

Ünlü isim, gönderisine yapılan, “Meme sorunsalı…” şeklindeki mesaja yanıt verdi. Kendisine yapılan çirkin yorumları cevapsız bırakmayan Berfu Yenenler, “İki çocuk doğurdum ve emzirdim. Küçük memelerimle de çok mutluyum. Meme bunlar. Küçük de olur, büyük de olur. Sarkabilir, sarkmayabilir… Umarım bir gün başkalarının memelerinden neden mutsuz olduğunuzun sebebini çözebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Berfu Yenenler Kimdir?

Berfu Yıldız Yenenler, 1995 yılında Kocaeli İzmit’te dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği’nden mezundur. Adını ilk kez 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyurmuştur. Yine aynı yıl Miss International Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil eden Berfu Yıldız Yenenler, Eser Yenenler ile yaşadığı ilişki ve sonrasında evliliği ile uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Eser Yenenler’in, Berfu Yıldız’a evlenme teklifi ederken taktığı yüzüğün taşının küçük olması sosyal medyada uzun süre konuşulmuş, Eser Yenenler, Berfu Yıldız’ı 14 Şubat’ta Finlandiya’ya götürerek burada romantik bir evlenme teklifi yapmıştı. 2019 yılının Haziran ayında evlenen çiftin Kuzey isimli bir çocukları bulunmaktadır. Berfu Yenenler, 1.76 metre boyunda, 53 kilo ve Terazi burcudur.

Exit mobile version