Magazin

Bergüzar Korel Londra yollarında, beyazlamış saçı ile kendi kamerasına poz verdi!

Bin Bir Gece dizisinin setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile 2009 yılında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, şu sıralar yer aldığı yapımlar ile değil, gündelik hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda taşınma kararı aldıkları Londra’dan sık sık paylaşımlar yaparak adeta düşman çatlatıyor.

2010 yılında Ali, 2020 yılında Han ve 2021 yılında Leyla ismini verdikleri çocukları ile mutlu aile pozlarını sürekli olarak sosyal medya hesabından paylaşan doğal güzel Bergüzar Korel, bu kez doğallığı biraz abarttı. Sosyal medya hesabından beyazlamış saçları ile çekildiği bir fotoğrafını paylaşan ünlü güzel, bu paylaşımı ile magazin gündemine ilk sıradan giriş yapmayı başardı.

Bergüzar Korel’den Doğal Paylaşım!

Abartısız özel hayatı, çocukları ile sürdürdüğü mutlu yaşamı ve doğallığı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzun bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor. Ekran önü sessizliğini yalnızca reklam projeleri ile bozan ancak takipçileri ile sık sık Instagram hesabından diyalog kurmaya devam eden Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde paylaştığı makyajsız halleri ile sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Makyaj yapmaktan hoşlanmadığı düşünülen ünlü güzel, doğal halleri ile takipçilerinden övgüler almayı başardı.

Beyaz Saçları Dikkatlerden Kaçmadı!

 

Son paylaşımında bir selfie çekilen ve beyazlamış saçları ile dikkat çeken Bergüzar Korel, kendisi ile de dalga geçti. Korel, beyazlamış saçları ile paylaştığı poza “neden saçların beyazlamış Bergüzar?” notunu düştü.

Takipçileri İkiyeBölündü!

Bergüzar Korel’in beyazlamış saçları ile paylaştığı görüntüsü, takipçilerini ikiye böldü. Bir kısım takipçi saç beyazlamasını herkesin yaşadığını ve bu şekilde fotoğraf paylaşılmasını gayet normal karşılarken, geri kalanlar ise ünlü birinin daha bakımlı olması gerektiğini savundu.