Berk Oktay’ın eski eşinden skandal açıklama: “Biz evliyken Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilişkisi vardı!”

Bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy’a geçtiğimiz aylarda evlilik teklif eden ve hemen ardından da nişanlanan oyuncu Berk Oktay, son günlerde magazin gündeminde en sık konuşulan isimlerden birisi oldu. Başarılı oyuncu, bu kez de eski eşi Merve Şarapçıoğlu’nun ortaya attığı iddialar nedeni ile adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay’ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu’nun katılmış olduğu bir magazin programında farklı haberler ile gündeme geldi. İkilinin henüz boşanma gerçekleşmeden önce bir ilişkilerinin olduğu iddia edildi.

EVLENDİLER!

Bir süredir birlikte olan oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldıklarını açıklamış, ardından da nişanlanmıştı. Yoğun iş tempolarından sebebi ile düğün törenini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmek durumunda kalan çift, yakın arkadaşlarının ve ailelerinin katıldıkları törende dünya evine girdi.

ESKİ EŞTEN OLAY YARATAN AÇIKLAMALAR!

2010 yılında tanışıp 2016 yılında dünya evine giren Avukat Merve Şarapçıoğlu ile oyuncu Berk Oktay, son dönemlerin en çekişmeli boşanma sürecini geçiren çiftlerden birisi oldu. 2020 yılında boşanan ancak o dönemlerde şiddet, özel hayatı ihlal etme gibi konu başlıkları ile gündeme gelen eski çift, Berk Oktay’ın evlenmesinden sonra tekrar magazin gündeminin ilgisini çekti.

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına katılan Merve Şarapçıoğlu, eski eşi Berk Oktay’ın henüz boşanmadan önce Savaşçı dizisinde Yıldız Çağrı Atiksoy ile partner olduğunu ve ilişkilerinin daha o zaman başladığını iddia etti.

“EVLİLİKLERİNE GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTEMİYORUM!”

Mahkeme tarihinin 8 Eylül, çiftin düğün tarihinin ise 10 Eylül olduğunu öğrenince konuşma kararı aldığını belirten Merve Şarapçıoğlu, yaptığı ihanet açıklamalarından sonra şu ifadeleri kullandı: “Yıldız Hanım’la Berk Bey’in evliliklerine gölge düşürmek istemiyorum kesinlikle.”

Exit mobile version