Berkay Hardal’dan sürpriz düğün!

İstanbullu Gelin dizisi ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Berkay Hardal üç senedir birliktelik yaşadığı sevgilisi Dilan Telkök ile dünyaevine girdi. Pandemiden kaynaklı ertelenen düğün sürpriz bir şekilde gerçekleştirildi.

Kardeş Çocukları, Meleklerin Aşkı ve İstanbullu Gelin dizilerindeki performansıyla beğeni toplayan ve tanınan ünlü oyuncu Berkay Hardal, aynı dizide rol aldığı Hira Koyuncuoğlu ile yaklaşık 1.5 yıl süren ilişkisini sürpriz bir şekilde noktalamıştı. İstanbullu Gelin dizi setinde başlayan aşkın daha sonra Berkay Hardal’ın Meleklerin Aşkı dizisine transferinden kaynaklı yoğun temposu nedeniyle bittiği konuşuldu.

Bu birlikteliğin ardından Berkay Hardal Dilan Telkök’e gönlünü kaptırdı ve çift 2019 yılında evlendiler. Ancak bu sürpriz evliliği düğün ile taçlandırmak için üç sene beklemeleri gerekti çünkü salgın her şeye engel olmuştu. Dün sürpriz bir düğünle evliliklerini taçlandıran çifti bu mutlu gününde aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. İkilinin düğünlerinden renkli fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Takipçileri çifte çok sayıda “Mutluluklar” mesajları yağdırdı.

Exit mobile version