Genel

Beş yıldızlı otelde korkunç ihmal: Su yerine çamaşır suyu servis ettiler

Ankara’da ailesiyle konakladığı beş yıldızlı bir otelde, 2 yaşındaki Leyla’nın hayatı, kahve yanında servis edilen suyun içinde çamaşır suyu olduğu iddiasıyla tehlikeye girdi. Otelde yaşanan bu dehşet veren olayda, küçük kızın hemen hastaneye götürülmesiyle büyük bir trajedi önlendi. Ancak Leyla’nın ailesi, otel yönetiminin sorumluluk almadığını ve özür dahi dilemediğini iddia ediyor.

Olay, Ankara’da bulunan 5 yıldızlı bir otelde gerçekleşti. Aile, otelde Türk kahvesi ve salep sipariş etti. Kahve yanında servis edilen suyun içinde çamaşır suyu olduğunu fark etmeyen 2 yaşındaki Leyla, bir yudum aldıktan sonra hemen hastaneye kaldırıldı. Leyla’nın annesi Zeynep Yeni, yaşadıkları dehşeti şu sözlerle anlattı:

“Öğürmeye başladı, nefesi kesildi. Gırtlağından bazı sesler gelmeye başladı. Ben tadına baktım ağzıma aldığım gibi direkt çıkardım zaten çamaşır suyu olduğu net bir şekilde belliydi. Sanayi tipi çamaşır suyunu oradaki bir çalışan önce 1 buçuk litrelik bir pet şişeye boşaltıyor daha sonra bunu tezgahın üzerine koyuyor. Tezgahın üzerinde unutuluyor. O pet şişeden de bizim kahvenin yanında gelen su bardağımı o çamaşır suyunu su olarak dolduruyor. Su zannediyor üzerine de bir dilim limon atıyor.”

Leyla’nın sağlık durumu şu an iyi olmasına rağmen ailesi, otel yönetiminden sorumluluk almamalarına ve özür dilememelerine büyük tepki gösteriyor. Aile, yaşanan bu olaya ilişkin şikayetçi olmuşken, sorumluların cezalandırılmasını istiyor.