Magazin

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü! Polis, olayın iç yüzünü kamuoyu ile paylaştı!

Beşiktaş’ın eski yöneticisi, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu hain bir silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Yakın zamanda olaylı bir şekilde sunucu Ece Erken ile nikah masasına oturan ünlü avukatın uğradığı saldırının detayları belli oldu. Konu ile ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, polis kimliği belirlenmiş olan diğer 3 suçlu için arama çalışmalarını başlattı.

7 El Ateş Edildi!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölüm haberi, magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz akşam yakın dostları ile Yeniköy’deki kendi mekânında yemek yiyen ve o esnada 5 kişinin saldırısına uğrayan Avukat Mahmutyazıcıoğlu’na hain bir saldırı düzenlendi. Kendisinin savunmasız olduğu, karşı tarafın ise silahlı olduğu saldırıda, avukata yöneltilen 7 kurşun bacak bölgesine saplandı. Yakın mesafeden ateş edilmesi sonucunda ciddi derecede kan kaybı yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Saldırganlar Yakalandı!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na düzenledikleri hain saldırıdan sonra olay yerinden kaçan saldırganlar, kısa bir süre içerisinde yakalandı. Polis olay ile ilgili 2 kişiyi gözaltına alırken, kaçan ve kimlikleri belirlenmiş olan 3 kişinin daha peşine düştü.

Saldırının Sebebi Belli Oldu!

18 yıllık bir evliliği olduğu esnada sunucu Ece Erken ile yaşadığı yasak aşk ile birlikte magazin gündeminde sıklık ile yer alan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz yıl evliliğini bitirmiş ve yaklaşık olarak 7 ay önce Ece Erken ile nikah masasına oturmuştu. Ece Erken’in her fırsatta, ünlü avukatın evliliğine bitmesinin kendisinin sebep olmadığı, boşanma davalarının kendisinden çok daha önce açıldığını açıklamasının üzerine, ünlü sunucuya tepkiler çığ gibi büyümüştü.

Evlendikten sonra sık sık mutluluk pozları veren Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Ece Erken, ilk evliliklerinden olan çocukları ile birlikte mutlu aile tablosu çizmeyi başarmışlardı. Ancak geçtiğimiz gece Mahmutyazıcıoğlu’na düzenlenen hain saldırı, aile saadetlerinin geçmişte kalmasına sebep oldu.

Saldırıdan hemen sonra yakalanan iki ismin sorgulaması sürerken, konu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Saldırıyı düzenleyen şahıslar ile Mahmutyazıcıoğlu arasında 65 bin TL’lik bir alacak verecek mevzusu olduğu ve ünlü avukatın bu sebep ile öldürüldüğü kesinleşti.