Beşiktaş’ın yıldızına Lyon’dan transfer teklifi!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş’a B. Dortmund maçından sonra sıcak bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Siyah beyazlı takımın yıldız futbolcusuna Fransa Ligue 1 ekibi Lyon’un talip olduğu öğrenildi. Beşiktaş’ın devre arasında pazarlık için masaya oturacağı söyleniyor.

Süper Lig’de ilk 4 hafta onunda liderlik koltuğuna bulunan ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund ile karşılaşan Kartallarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlı takımın yıldız oyuncusuna Lyon’un talip olduğu belirtildi.

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon’un Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu’na talip olduğu, Destanoğlu’nu transfer etmek istediği iddia edildi. Genç kaleci için iyi bir teklif gelmesi halinde satışına onay vereceği vurgulandı.

Ersin Destanoğlu 2021-2022 sezonuna formda başladı. Genç file bekçisi, Süper Lig’de yeni sezonda oynanan 4 maçta da kalede görev yaptı. Ersin bu karşılaşmalarda rakiplerine gol izni vermedi.

20 yaşındaki genç kalecinin değeri 2018’den 50 bin Euro civarı olarak gösteriliyordu. Ersin Destanoğlu, 3 yıl içerisinde piyasa değerini 5 milyon 500 bin Euro civarına yükseltti.

Exit mobile version