Beşiktaş’ta Bitmeyen Sakatlıklar!

10 eksikle İzmir’e giden Beşiktaş, 4 şok daha yaşadı. Siyah-beyazlı takımda Montero hastalanınca takımdan çıkarıldı, Maç sırasında Oğuzhan Özyakup ve Pjanic adale problemleri yaşayınca kenara çıktı. Atiba’da aynı sorunu yaşayınca, taraftara bu kadarı olmaz dedirtti.

Sakatlıklarla mücadele eden biri cezalı tam 10 eksikle İzmir’e giden kartallar, İzmir’de 4 şok daha yaşadı. Kadro kurmakta zorlanan Beşiktaş’ta ilk kötü haber Francisco Montero’dan geldi. Üst solunum yolu enfeksiyonu yaşayan Montero maçtan 1 gece önce İstanbul’a geri döndü. Miralem ve Pjanic maç içinde sakatlandı. 31. dakikada sol arka adalesini tutarak kendini yere bırakan Boşnak oyuncu sağlık ekipleriyle beraber oyundan çıktı.

2. yarıda 76. dakikada bu sefer Oğuzhan adalesini tutarak oyuna devam edemeyeceğini söyledi. Savunmada eksiklikler sebebiyle kadro değişimine giden teknik adam Sergen Yalçın Atiba’yı stopere çekti , yanında Serdar Saatçi oynadı. Sağ bekteki boşluğa N’sakala ile kapatan Sergen Yalçın, sol kanada salih Uçan’ı yerleştirdi. Atiba’nın maç sonunda adalesinde ağrı olduğu bildirildi. Maç sırasında Salih Uçan’ın da maç sırasında aldığı darbe sebebiyle ağrısı olduğu öğrenildi, futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak.

Beşiktaş’ın sakatlıklarla ilgili taraftarlarından tepki gelmesi üzerine, siyah-beyazlı ekibin kondisyoneri Stefano şu açıklamayı yaptı:

” Burada 3. sezonumuz aynı idman metotlarını kullanıyoruz. Sakatlıkların yarısı darbeden. Ne kadar maç oynanırsa o kadar darbe olur. Adale sakatlıkları ise zemin, yorgunluk ve yoğun fikstürden olur. Durumu inceleyeceğiz.” dedi.

Exit mobile version