Ekonomi

Beyaz eşya, mobilya ve elektronik ihtiyaçlar için Vakıf Katılım Bankasından anında 10 bin lira

Vakıf Katılım Bankası tarafından ihtiyaç kredisi duyuruldu ve bu kredi kampanyası kapsamında Beyaz eşya, mobilya, televizyon, bilgisayar, klima ve tadilat ihtiyaçları için nakit kredi verileceği belirtildi. Bu kredi kampanyasında vade sayısı 36 olarak açıklandı ve bütçeye uygun geri ödeme planı uygulanacağı vurgulandı.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Vakıf Katılım Bankası tarafından bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada ifadelere yer verildi:

“Beyaz eşya, mobilya, televizyon, bilgisayar, klima ve tadilat ihtiyaçlarınızı ; 36 aya varan taksit imkânları ve bütçenize uygun geri ödeme planları üzerinden İhtiyaç Finansmanı ile gerçekleştirebilirsiniz.”

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Kredinin özellikleri Vakıf Katılım Bankası tarafından “Beyaz eşya, mobilya,elektronik eşya gibi ihtiyaçlarınız için ihtiyaç finansmanından yararlanabilirsiniz. 36 aya kadar vade imkanı.” şeklinde belirtildi.

FAİZ ORANLARI

10 bin lira kredi için 12 ay, 24 ay ve 36 ay vade imkanı sağlanacağı belirtildi. Ayrıca yapılan açıklamada faiz oranı yüzde 1,70 olarak belirtildi ve tahsis ücreti 50 lira olarak belirtildi.

Tahsis Ücreti finansman tutarının BSMV hariç %0,5’idir. Vakıf Katılım finansman başvurularını serbestçe değerlendirme, kefil ve ek belge isteme, uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.