Beyin damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle hastaneye kaldırılan Hakan Altun’dan haber var!

Televizyon programının çekimi sırasında fenalaşan Hakan Altun apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Burada doktorlar tarafından yapılan kontrollerde beyin damarlarından birinde tıkanıklık olduğu tespit edilen Altun’un son durumu merak ediliyordu. Hakan Altun sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. İşte ünlü şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklama

Yıllar önce beyninin sağ tarafında bulunan iyi huylu tümör alınan Şarkıcı Hakan Altun, 21 Nisan tarihinde Şarkılar Bizi Söyler programının çekimleri sırasında fenalaşmıştı. Hastanede gördüğü tedavi sonrası taburcu olan şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Hakan Altun tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

“Herkese merhabalar… 21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaneden şükürler olsun ki sağlıkla taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip, arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım.”

“Tüm hastane çalışanları ve personeline ilgileri, güler yüzleri ve enerjilerine sonsuz teşekkürler ederim. Allah sağlık çalışanlarını hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin inşallah. Uzun bir süre daha dinlenmem gerekecek. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Sevgi ve saygıyla kucaklıyorum hepinizi.”

Exit mobile version