Beyin kanaması geçirmişti! Kadir İnanır’dan son dakika fotoğrafı!

Geçtiğimiz haftalarda evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören oyuncu Kadir İnanır’dan ameliyatın ardından ilk fotoğraf geldi.

Beyin kanaması geçirmişti

20 Kasım 2021 tarihinde evinde fenalaşan usta oyuncu Kadir İnanır, ambulansla Muğla’dan Denizli’ye götürülmüştü. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen 72 yaşındaki usta oyuncu, bir gün sonra birden beyin kanaması geçirmişti. Ameliyata alınan Kadir İnanır, başarılı geçen operasyonun ardından normal odaya alındı.

Ameliyattan sonra ilk fotoğraf

Hastanedeki tedavisine devam edilen usta oyuncudan beklenen fotoğraf da geldi. Bir arkadaşı usta oyuncuyu tedavisinin görüldüğü nöroloji kliniğindeki özel odasında ziyaret etti. İnanır’ın dostu Kadir İnanır’ın uzun süre sonra ilk defa fotoğrafını paylaşılmasının ardından sevenlerinin yüreğine su serpti. İnanır’ın oldukça mutlu olduğu görülen ilk fotoğrafı üzerine “Kadir İnanır, tüm sevenlerine selamlarını iletiyor” notunu ekledi. Kameraya gülümseyen Kadir İnanır’ın keyfinin yerinde olduğu görüldü.

Exit mobile version