Personel Alımı

Beylikdüzü Belediyesi’nden gençleri sevindiren bir memur olma fırsatı!

Beylikdüzü Belediyesi gençleri sevindiren bir haber verdi. KPSS puanı istenilenden yüksek olursa maaş da yükselecek. İlgili alımın tüm detayları haberimizde…

Beylkdüzü Belediyesi gençleri sevindiren bir alım duyurusu yaptı. 9 memur alımı ilanı ile duyuruyu yayımladı. Başvuru yapmak isteyen gençler, tüm alım şartlarına ek olarak özel şartları da barındırmaları gerekiyor. İlan kapsamında başvuru yapacak olan adaylar, 956 sayılı Memur Kanunu’nun belirtmiş olduğu genel şartları barındırması gerekmektedir.

Beylikdüzü Belediyesi’nin açmış olduğu ilanlara başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun belirtmiş olduğu genel şartları memur adaylarının taşıması gerekmektedir. Bu genel şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrumiyet bulunmaması, kasten işlenmiş bir suç dolayısı ile hapis cezasına çarptırılmamış olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilgili bir ilişkisi bulunmaması gibi temel şartların bulunması gerekiyor. Bunun yanında görevini sürekli olarak yapmasına engel olabilecek herhangi bir akıl veya bedensel sağlığının olmaması yönündedir. Ek olarak ise başvurulacak olan pozisyonların özel şartlarını da adaylar tarafından sağlanması gerekmektedir. Memur adaylarının ilanları dikkatlice inceleyip başvuru şartlarını taşıdıklarından emin olmaları gerekmektedir. Beylükdüzü Belediyesinin memur personel alımı ile ilgili güncel bilgileri takip etmek ve başvuru yapmak için resmi internet sitesini kullanmaları veya diğer duyuru kanallarını dikkate almaları gerekmektedir.

Alım ile ilgili detaylar, başvuru tarihi, istenilen belgeler

Beylikdüzü Belediyesi’nin açmış olduğu memur personel alımı ilanına resmi internet sitesi veya diğer duyuru kanalları üzerinden ulaşabilir ve başvuruları yapılabilir. Memur adayları, başvuru şartlarına uygunluk durumunu dikkatle inceleyip, bu doğrultuda başvuru yapmaları önemle rica edilmekte. Başvurular 26 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında gerçekleşmektedir. Başvurular Beylikdüzü İstanbul’da bulunan Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine şahsen gidilerek veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacaktır. Aksi bir durum veya gecikme olması durumunda Belediye sorumlu tutulmayacaktır. Gecikme gibi bir durum ile karşılaşılmaması için şahsen başvuru yapmak adaylar için daha güvenli olacaktır. Başvuruların dikkate alınması için istenilmekte olan belgelerin eksiksiz bir şekilde sunulması gerekmektedir.