Bihter ile Behlül hayranları sevince boğuldu! Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, film setinde görüntülendi!

Bir döneme damgasını vuran ve hala ekranlarda yayınlanan tekrar bölümleri ile reyting rekorları alt üst etmeyi başarabilen Aşk- ı Memnu dizisi, izleyenler tarafından oldukça özel bir yere sahip olan diziler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosu ve romandan uyarlanan konusu ile ekranlara bambaşka bir soluk getiren fenomen dizinin tekrar çekilmesi konusunda ne kadar ısrar edilmiş olsa da dizi yönetimi tadında bırakma kararı alarak, taleplere olumlu yanıt veremedi.

Dizinin son bölümünde yer alan Bihter’in kalbini aradığı ve sonrasında da kendisini kalbinden vurduğu intihar sahnesi ile hafızalara kazınan Aşk- ı Memnu, dizi tarihinin en çok yakışan partnerlerine sahip bir yapım olarak gösterilmeye devam ediliyor. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un mükemmel uyumları eşliğinde 3 sezon boyunca izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başaran efsane dizi, devam dizisi ile olmasa da farklı bir proje ile izleyiciyi sevindirmeyi başardı.

2010 yılında final yapan dizilerinin ardından bir başka projede bir araya gelmeleri oldukça istenen ancak bir türlü bir araya getirilemeyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, 12 yıl sonra aynı projede yer almayı kabul etti. İkili, yeni projeleri için sette iken görüntülendi.

Sette Görüntülendiler!

Tüm ısrarlara rağmen tam 12 yıldır bir araya gelemeyen Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, sonunda ortak bir projede buluşma kararı aldı. Aylar öncesinden belli olan ancak yapım şirketinin getirdiği yasak sebebi ile projelerine ilişkin açıklamalarda bulunamayan ikili, geçtiğimiz günlerde yeni projeleri için Şile’de kurulmuş olan setlerinde görüntülendi.

Film Projesi ile İzleyicinin Karşısına Çıkacaklar!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yeni bir dizide bir araya gelmeleri ve ekranlara yeni bir soluk getirmeleri beklenirken, ikilinin bir film projesi için bir araya geldikleri öğrenildi. Aşk temalı bir film için kameraların karşısına geçen ikilinin performansları şimdiden merak konusu oldu.

New York’a Gidecekler!

Şimdilik Şile’de devam eden film çekimleri, ilerleyen günlerde New York’ta devam edecek. Yeni film, Netflix’te yayınlanacak.

Exit mobile version