Bihter Ziyagil’in ölüm yıldönümü unutulmadı

Aşkı Memnu’nun unutulmaz ismi Bihter Ziyagil her yıl olduğu gibi bu sene de ölüm yıldönümünde twitter gündemindeydi. Kanal D’de yıllar önce yayınlanan konusu ve oyuncuları ile hafızalara kazınan dizi unutulmazlar arasında yer alıyor.

 Bihter Yöreoğlu’nun 11. ölüm yıldönümü nedeniyle sosyal medyada hafızalara kazınan replikler paylaşılıyor. Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre gibi isimlerin paylaştığı, bir çok usta ismi de kadrosunda buluşturan Aşk-ı Memnu 2008 yılında izleyiciyle buluşmuştu. Efsane diziler arasında yer alan Aşkı Memnu final bölümüyle de hafızalara kazındı. 11 sene sonra bile 24 Haziran’da gündeme oturuyor.

Aşk-ı Memnu 24 Haziran 2010’da görkemli bir final ile ekranlara veda etti. Final bölümünde, aşkı ve evliliği arasında kalan Bihter Ziyagil, Behlül’ün ihanetine intiharı ile karşılık verdi. Bihter Ziyagil’in ölümü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bihter için binlerce mesaj atıldı. Dizinin finalinden yıllar geçmesine rağmen, izleyiciler Bihter Ziyagil’i her ölüm yıl dönümünde anmaya devam ettiler.

Bihter Ziyagil, büyük finalden 11 yıl sonra bugün bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. #bihterziyagil hashtag’i Twitter’da TT listesinin ilk sırasına yerleşti. İşte soyal medyada Bİher Ziyagil için atılan mesajlardan bazıları:

* Sene-i devriye… Bir ikon aşkın, tutkunun, vazgeçememnin en saf hali #bihterziyagil

* Bugün ölümünün 11. yılı ve hala ilk gün gibi kalbimizde… #bihterziyagil

* “Ben öldükten sonra mezarıma çiçek bırakmanla ilgilenmiyorum. Ben yaşarken bahçelerimi yaktın.”

* Bugün Türk televizyon tarihinin en iyi işlenmiş, en derin kadın karakterinin 11. ölüm yıl dönümü. Yine unutulmadın kraliçem #BihterZiyagil

* O ölmesin diye beni öldürüyorsun. Nihal tek nefeste sönüverecek çiçek; peki ya Bihter?’#bihterziyagil

Exit mobile version