Yaşam

Bilgiç Çocuk Anaokulu’nda Japon Mutfağı

Etkinlikler ve kurumun fark yaratan eğitim anlayışı hakkında bilgiler veren Kurucu Müdür Beril Çelikel, “Çocuklarımız ile her ay düzenli olarak farklı bir ülkenin mutfakları hakkında atölye çalışması yapıyoruz. Bu ay ise Japon mutfağını ele aldık.

Çocuklarımız hem farklı kültürleri tanıyarak yemek hazırlıyor, hem de kendi hazırladıkları yemekleri yemekten oldukça mutlu oluyorlar. Sadece mutfak atölyesi etkinliğimiz ile değil; tam zamanlı İngilizce eğitimimiz, akıl zeka oyunları ve robotik kodlama derslerimiz ile çağa ayak uyduran Bilgili ve Girişimci çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Benzer etkinliklerimiz her ay düzenli olarak devam edecektir” dedi.

Bilgiç Çocuk Anaokulu Hakkında

Anaokulumuzda çocuklarımızı sevgi ve güvenle geleceğe hazırlıyor, hayata çok yönlü bakmalarına yardımcı oluyoruz.
Okulumuzda uygulanan Aktif Eğitim ve Çoklu Zeka Sistemi ile özgüveni arttırma, bilgi ve becerilerini geliştime, etkin iletişim ve sosyalleşme,  doğru dil kullanımı, bedensel ve duygusal gelişim olanakları sunuyoruz.
Alanında tecrübeli kadromuz ile güvenilir, sevgi ve ilgi dolu bir ortamda çocuklarımızın yeteneklerini öne çıkarmalarına yardımcı oluyoruz.
Kurum adımızı ve kurumsal kimliğimizi; hedeflerimize uygun şekilde, “Bilgili, Girişimci ve Çalışkan Çocuk” yetiştirme gayesi ile Bilgiç Çocuk Anaokulu olarak belirledik.
En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın BİLGİÇ olması gayesiyle siz değerli ailelerimizi de aramıza bekliyoruz.

Bilgi için; 0232 324 11 77

www.bilgiccocukanaokulu.com

Bir yanıt yazın