Bilgisayar alacak olan tüketicilerin dikkatine! 4 ünlü marka laptop fiyatlarını 3 bin TL’ye kadar düşürdü!

Geride bıraktığımız senenin son çeyreğinde yükseliş trendine giren ve aralık ayına gelindiğinde 18 TL’lik rekor seviyeye ulaşan dolar kuru, beraberinde euro kurunun 20 TL’ye, sterlin kurunun ise 23 TL’ye kadar yükselmesine sebep olmuştu. Sonrasında Merkez Bankası’nın faiz indirimi yolu ile piyasalara direkt olarak müdahale etmesi ve düzenlenen kabine toplantısından yeni ekonomik modeli kararının çıkması ile birlikte bir gecede gerileyen döviz kurları, yine de sektörel zamların ortaya çıkmasına engel olamadı.

Gıdadan giyime, emlaktan otomotive pek çok farklı sektörde gözlenen yüksek oranlı zamlardan nasibini alan sektörlerden biri de teknolojik ürün sektörü oldu. Telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar fahiş fiyatlardan satışa sunulmaya başlandı. Öğrencilerin ve çalışan vatandaşların bir numaralı ihtiyaçlarından olan laptoplar ise fiyatları ile dudakları uçuklattı.

Laptopların yüksek oranlarda zamlanmasından ötürü zaruri olsa da ihtiyaçlarını ertelemek zorunda kalmış olan kişilere, 4 büyük markadan indirim haberi geldi. Lenovo, Acer, HP ve Casper, bazı modellerinde indirime gittiklerini duyurdu.

Lenovo İndirimi Duyuruldu!

Teknolojik ürünlerinin kalitesi ile ünlenen markalardan birisi olan Lenovo, ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri devam ederken tüketicilerin yüzlerini güldüren indirim haberini verdi. Firma, 82C2006BTX modelinin 3 bin 299 TL’ye kadar düştüğünü bildirdi.

HP’den Laptop İndirimi!

Yüksek teknolojileri kullanarak üretmiş olduğu ürünleri ile tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen HP, 15S- FG3010NT modelini FreeDos olarak satışa sunduğunu ve fiyatının da 3.826,88 TL’ye kadar gerilediğini duyurdu.

Acer ve Casper’da Şaşırtan Fiyatlar!

İki yeni laptop indirim haberi de Acer ve Casper’dan geldi. Acer Aspire 3 modelinin 3.695 TL’ye, Casper ise C350.5005-4C00E kodlu Nirvana serisi ürünün 4.400 TL’ye gerilediğini duyurdu.

Exit mobile version