Bilgisayar işletmeni, memur, tekniker kadrolarında personel alınacak: Belediye ilan verdi, 20 Eylül’e kadar başvuru yaptınız yaptınız!

Bilgisayar işletmeni, memur, tekniker kadrolarında personel alımı için ilan verildi. Belediye tarafından verilen ilanda son başvuru tarihi 20 Eylül olarak açıklandı. Şartları sağlayan adaylar bu tarihe kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Aksaray İli Sarıyahşi Belediye Başkanlığı, bilgisayar işletmeni, memur, tekniker kadrolarında personel alımı yapacak. Alımlar için başvuru yapmak isteyen adayların en az B sınıfı sürücü belgesine ve KPSS puanına sahip olması gerekiyor. Söz konusu kadrolara alımlar sözlü sınav ile gerçekleştirilecek.


BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR:

a) İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

d) Bilgisayar İşletmeni kadrosu için, MEB onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okuldan Bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

BAŞVURU DETAYLARI

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile 18.10.2022 – 20.10.2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai saatleri içerisinde 09:00-12:00 / 13:00-17:00) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Sarıyahşi Belediye Başkanlığına (Şafaktepe Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:56 Sarıyahşi/Aksaray ) başvuru yapabileceklerdir.

Exit mobile version