Bilim İnsanları Açıkladı! Balık Etli Kadınlarla Evli Erkekler 10 Kat Daha Mutlu!

Kilo vermekte zorlanan kadınlar için bilim insanlarından sevindiren açıklama geldi. Bilim insanları, balık etli kadınlarla evli olan erkeklerin zayıf kadınlarla evli olan erkeklere oranla 10 kat daha mutlu olduğunu bilimsel araştırmalarla ortaya koydu. Bu açıklama ile önemli olanın dış görünüşün değil iç güzelliğin ön planda olduğunu gözler önüne seren bilim insanları bunun sebebini 10 maddelik bir yazı dizisiyle açıkladı.

Balık etli kadınlarla evli olan erkekler neden daha mutlu?

1. Eşinizin seveceğiniz daha fazla bölgesi var.

2. Her yerlerinden tatlılık, sevimlilik akar. Tatlıya olan düşkünlükleri de ayrı bir konu tabii.

3. Yemekleri de yemek yemeyi de severler. Hangi erkek hayatının aşkıyla güzel bir yemeğin tadını çıkarmak istemez ki?

4. Mutfakta da iyidirler. Ellerinin lezzetini sorgulamak olmaz! ‘Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer.’ diye boşa demiyorlar arkadaşım.

5. Sevimli kucaklaşmalar, sarılmalar. Balık etli insanlara sarılmanın inanılmaz bir mutluluk verdiğini hepimiz biliriz. Öyle minnoş göbeğine sarılmak çok güzel hissettirmiyor mu?

6. Eğlence, eğlence, eğlence! O kadar komik olurlar ki, onların yanında gülmeden durmak imkansız hale gelir.

7. Kıvrımlı kadınların çekicilikte sınır tanımadığını unutmayın.

8. Onları nasıl mutlu edeceğinizi bilirsiniz. Ne zaman onları mutlu edecek bir şeyler yapmak ve/veya almak isterseniz çikolatanın orada durduğunu bilirsiniz. Onları mutlu etmeye fazlasıyla yeter.

9. Diyet uğruna kendilerine işkence etmezler. Sizi de diyetle sıkmazlar. Dolayısıyla beraber yemek yemenin tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

10. Sıkıcı spor salonları onların hayatında yer kaplamaz. Balık etli kadınlar hayatlarındaki erkeği fit olması için zorlamazlar. Ağırlık kaldırmak yerine çikolata kutularını kaldırmaları tercih sebebidir.

Exit mobile version