BİM 4 Ocak 2022 tarihli yeni kataloğunu yayınladı: Çay ve kişisel bakım ürünlerinin fiyatlarında kuyruk oluşturacak dev fırsatlar!

Geride bıraktığımız 2021 yılının zamlı fiyatlarından sonra vatandaşlar 2022 yılına nasıl başlayacağımızı merak ediyor. Market bünyesinde satışa sunulan ürünlere indirimli fiyatlar ile sahip olmak isteyen vatandaşlar, en uygun fiyat politikasını geliştiren market arayışına girdi. 2022 yılının ilk haftasında vatandaşlara indirimli ürün konusunda ki ilk cevabı BİM verdi. BİM’in yayınlamış olduğu 4 Ocak 2022 tarihli yeni kataloğunda kahvaltılık gıdalardan, kişisel bakım ürünlerine kadar birçok üründe kaçırılmayacak dev fırsatlar yer aldı!

Kişisel Bakımınızı BİM’in İndirimli Ürünleri ile Yapın!

Günlük koşuşturma içerisinde kişisel bakımını da ihmal etmek istemeyen vatandaşlar, BİM’in bu hafta ki yeni kataloğunda yer alan kişisel bakım ürünleri ile kendilerine zaman ayırabilecek. BİM’in vatandaşlara sunmuş olduğu uygun fiyatlı kişisel bakım ürünleri ile vatandaşlar hem ceplerini hem de kendilerini sevindirmeyi başaracak!

4 Ocak 2022 Salı tarihli BİM yeni kataloğunda vatandaşın beğenisine sunulan kişisel bakım ürünleri ve bu ürünlerin satış fiyatları ise şu şekilde belirlendi:

Çayda Dev İndirim!

Çay tiryakilerinin uygun fiyatlı ürün alımını destekleyen BİM, bu hafta ki yeni kataloğunda çaylarda indirime gitti. BİM bünyesinde satışa sunmuş olduğu çay ürünleri için fiyatları şu şekilde belirledi:

Kahvaltılık Ürünlerinde Uygun Fiyatlar!

BİM 4 Ocak 2022 tarihli yeni kataloğu ile kahvaltı sofralarınızı donatacak! BİM’in yeni kataloğu aracılığı ile satışa sunacağını duyurduğu kahvaltılık ürünler ve ürünlerin satış fiyatları şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version