Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

BİM, A101 ve ŞOK marketlerde 16 Ekim duyurusu geldi! Yarın sabah market kapılarında kuyruklar olacak: Çok sayıda üründe dev indirim var

BİM aktüel ürünler kataloğu kapsamında Salı ve Cuma günleri çeşitleri ve indirim fırsatları bulunduğu belirtilerek BİM’de bu hafta Yiyecek ve içecek ürünlerinden tekstil ürünlerine, elektronik ve teknolojik aletlerden çocuk oyuncaklarına varana kadar pek çok üründe indirim yapılacağı ifade edildi.

BİM İNDİRİM

Beyaz cam ankastre set, şarjlı kablosuz dikey süpürge, buhar jeneratörlü ütü, mini pilli süpürge, elektrikli süpürge gibi ürünler uygun fiyatlarıyla marketlerdeki yerini alacağı belirtilerek BİM’deki indirimler bu hafta dikkat çekiyor.

A101 İNDİRİM

A101 aktüel ürünler kataloğundaki onlarca fırsat ürünü raflarda yerini alırken yeni katalogda yer alan fırsatlar da paylaşıldı. Bu doğrultuda A101’de çok sayıda ürüne indirim yapıldığı paylaşıldı. Gıda ürünlerinden kozmetik malzemelerine, mutfak gereçlerinden teknolojik aletlere kadar A101’de indirimler başladı.

ŞOK İNDİRİM

ŞOK aktüel kataloğunda bu hafta büyük indirimler paylaşıldı ve bu katalog kapsamında teknolojiden ev aletlerine, mutfak gereçlerinden, giyimden çocuk tekstiline kadar pek çok ürüne kadar dev indirimler yapıldığı paylaşıldı. ŞOK marketlerin indirimleri ise 12-18 Ekim 2022 tarihleri aralığında geçerli olacak.

BİM AKTÜEL KATALOG

A101 AKTÜEL KATALOG

ŞOK AKTÜEL KATALOG