BİM Türkiye Geneli Bay-Bayan 346 Market Personeli Alımı: Başvurular Başladı!

Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinden olan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş, her geçen gün büyümekte olan mağaza ağına yeni personel alımları yapacağını duyurdu. BİM A.Ş, personel alımları birçok farklı meslekten yapılacak olup, alımlar Türkiye geneli gerçekleştirilecektir.

81 İl geneli binlerce şubesi bulunan dev market zinciri BİM, bugüne kadar farklı departmanlarda görevlendirilmek üzere toplam 73.500 kişiye istihdam sağlamıştır. Yeni açılan şubelerdeki personel açığını tamamlamak isteyen BİM, en az ilköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu bay-bayan toplam 346 personel alımı yapacak.

Personel alımına ilişkin BİM Marketler A.Ş Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada; Ankara, İstanbul, İzmir, Manisa, Konya, Kocaeli, Tekirdağ, Bursa, Adana ve Şanlıurfa illeri başta olmak üzere 29 ilde personel alımı yapacak.

ALIMI YAPILACAK KADROLAR

BİM bünyesine alımı yapılacak personeller şu kadrolarda görevlendirilecekler; depo personeli, mağaza satış elemanı, sebze meyve personeli, taze gıda personeli, kasa reyon personeli ve büro memuru alımı yapacak. Personel alımları başvuruları halen devam etmekte olup 15 Kasım 2022 tarihi gün sonuna kadar devam edecektir.

Yukarıda belirtilen mesleklere personel alımı iş başvuruları “BİM Kariyer” sayfası üzerinden yapılacaktır. Başvuru sayfasına ait link aşağıda verilmiştir. Bu sayfa üzerinden istenilen pozisyona başvuru yapabilirsiniz.

BİM personel alımı başvuru linki: https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

Exit mobile version