BİM’den beklenen ürün sonunda geldi! Ev hanımları indirim fırsatlarını kaçırmasın

Zincir marketler arasında en sevilenlerden biri olan BİM’den güzel bir haber geldi. Onlarca farklı ürünü en uygun fiyatlara satan BİM, ev hanımları için o ürünü satışa sunacak. Uygun fiyatlarıyla herkesin gözleri üzerinde.

Aktüel ürünleriyle en çok sevilen BİM, deterjan hazneli mop için uygun fiyat sundu. Gıda ürünlerinden tekstile, temizlik ürünlerinden kişisel bakıma dikkat çeken ürünleriyle bu sefer ev hanımlarının dikkatini çekti.

BİM Aktüel Ürünlerinde Birbirinden Güzel Seçenekler Sunuyor

Yakın zamanda yayınlanan aktüel ürün kataloğundan birbirinden güzel ürünler bulunuyor. Öne çıkan deterjan hazneli mop 369 TL’den satılacak. Temizlik malzemelerinden teknolojik ürünlere yine çok güzel bir katalog geldi. Katalogda yer alan ürünler, uygun fiyatlarıyla evinize çok yakışacak. Enflasyon oranlarının artmasıyla, birçok ürünün fiyatında da yüksek zamlar söz konusu oldu. Zincir marketlerin uygun fiyatlara, kaliteli bir şekilde sunulması vatandaşların dikkatini çekiyor.

Bambu kirli sepeti, katlanabilir temizlik seti, vakumlu kaydırmaz paspas ve 2’li havlu seti gibi birçok farklı ürün yeni haftada BİM’e geliyor. Evinizin ihtiyaçlarını en uygun fiyatlara temin etme imkanı sunan BİM, yeni kataloğunu yayınladı. Temizlik ürünleri, ev gereçleri ve teknolojik ürünlerin ağırlıkta olduğu kataloglar şimdiden, gün saydırıyor.

Hangi Tarihlerde Satılacak?

BİM tarafından yayınlanan aktüel ürün kataloğunda bulunan ürünlerin satışına 26 Ocak günü başlanacak. Önümüzdeki hafta Cuma günü başlayacak olan satışlar için erken saatlerde BİM’in yolu tutulacağı düşünülüyor. Sınırlı sayılarda gelen ürünler için geç kalmadan mağazalarda olmak gerekebilir. Ekonomik sıkıntılar karşısında kişisel ve yaşam ihtiyaçlarını karşılamanın zor hale gelmesi, özellikle zincir marketlerin fırsatlarının yakından takip edilmesine yol açıyor.

Deterjan hazneli mop 369 TL’lik fiyatı ile temizlik işlerinin çok daha kolay bir hale gelmesini sağlıyor. Son dönemlerde popüler hale gelen ürünlerden biri olan deterjan hazneli moplar yüksek fiyatlara sahip olsa da BİM aktüel ürün stantlarında yer alacak. Banyo ve tuvaletlerde kullanılabilecek sayısız ürün, dolap için düzenleyiciler, sepetler oldukça dikkat çekti. Televizyon, telefon, buzdolabı ve fırın gibi teknolojik aletlerde de uygun fiyatlar sunan katalog 26 Ocak itibariyle geçerli olacak.

Exit mobile version