BİM’in indirimli ürünleri vatandaşı harekete geçirdi: Ayçiçek yağı ve kahvaltılık ürün fiyatları dibe çekildi!

2021 yılının son zamanlarına doğru yaşanan ekonomik gelişmelerden sonra, birçok tüketim ürününe uygulanan yüksek zam oranları vatandaşların alım güçlerinin düşmesine sebep olmuştu. Yılın tamamlanması ile birlikte yeni dönem içerisinde yarışa giren marketler, birçok tüketim ürününe 2022 indirimlerini uygulamaya başladı. BİM, temel tüketim gıdalarına uyguladığı indirimler ile vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

5 Litrelik Ayçiçek Yağı Fiyatı Açıklandı!

Son zamanlarda en çok zam uygulanan ürünlerden biri olan ayçiçek yağı, bazı markaların 5 litrelik yağ fiyatlarını 200 TL’nin üzerine çıkarması ile birlikte vatandaşların paniğe kapılmasına sebep oldu. Bu konuda vatandaşların yardımına BİM koştu. BİM bünyesinde satışa sunulan Sole marka 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 119,00 TL’den 109,00 TL’ye düşürüldü.

Kahvaltılık Gıdalarda Dev İndirim Fırsatları!

Her evin olmaz ise olmazı olan kahvaltılık gıdalar da son zamanlarda uygulanan yüksek zam oranlarından direkt olarak etkilenmişti. BİM zincir marketi bu konuda da vatandaşların yanında olduğunu göstererek, kahvaltılbimık gıdaların satış fiyatına büyük indirimler uyguladı. BİM’de satışta olan kahvaltılık ürünler ve bu ürünlerin satış fiyatları şu şekilde belirlendi:

Atıştırmalık Ürünlerde Kaçırılmayacak Fırsatlar!

BİM bünyesinde satışa sunulmuş olan atıştırmalık ürünlere dev indirimler uygulandı. Vatandaşlar indirimli fiyata sahip olan atıştırmalık ürünlere oldukça büyük bir ilgi gösterdi.

Vatandaşların beğenisine sunulan atıştırmalık ürünler ve bu ürünlerin fiyatları şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version