Bina yıkımı sırasında korkunç olay: 18 yaşındaki genç enkazın altında kaldı!

Son dakika… Ankara’da korkunç bir olay meydana geldi. Bir binanın yıkımı sırasında istinat duvarı çöktü. Meydana gelen çökme sonucunda 18 yaşındaki genç, enkaz altında kaldı. İhbar üzerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, genci enkazdan kurtarabilmek için çalışma başlattı.

Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, hakkında yıkım kararı verilen binada yıkım çalışması yapıldı. Molozların kaldırılması sırasında ise çalışan işçilerden bir tanesi fazla toz çıkmasın diye su dökerken, istinat duvarının çökmesi sonucu göçük altında kaldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Yıkım yerinde bulundan diğer çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda arama kurtarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla gelen arama kurtarma ve itfaiye ekipleri ise hızlıca göçük altında kalan çalışanı kurtarmak için çalışmalarına başladı.

Enkaz altında kalan Yılmaz’ın kurtarılması için çalışma başlatan ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu işçinin cansız bedenine ulaştı. Cesedin çıkarılması sırasında olay yerine gelen Rasim Yılmaz’ın annesi ve kız kardeşleri fenalık geçirdi.

 

Exit mobile version