Binlerce elektrik faturası abonesine duyuru yapıldı: 31 Aralık’a kadar bunu yaparsanız, yüzde 10…

Binlerce elektrik faturası abonesini ilgilendiriyor. Yazılı açıklama ile duyuru yapıldı. Söz konusu duyuruya göre, 31 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecek Enerjisa fatura ödemelerinde müşterilere yüzde10 kazanma fırsatı verilecek.

Enerjisa Papara kampanyası ile ilgili duyuruda bulundu. Yapılan yazılı açıklamada, tüm Enerjisa müşterilerinin Papara uygulaması üzerinden elektrik faturalarını hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde ödeyebileceği bildirildi. Ayrıca uygulamadan fatura ödemelerini gerçekleştiren müşterielere yüzde 10 kazanma fırsatı verileceği açıklandı.

Kampanya ile ilgili bilinmesi gerekenler


Kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar Papara platformundan gerçekleştirilecek Enerjisa fatura ödemelerinde geçerlidir.

Papara platformundan gerçekleştirilecek Enerjisa fatura ödemeleri ile %10 kazanç fırsatı sunulacaktır.

Her bir Papara kullanıcısı tek seferde en fazla 15 TL ve kampanya süresince en fazla toplam 45 TL kazanabilir.

Papara kullanıcıları bu kampanyadan en fazla 3 kere yararlanabilir.

Söz konusu kazanç, fatura ödeme işlemini takip eden 3 iş günü içinde Papara kullanıcısının Papara hesabına aktarılacaktır. İşbu kazanç Enerjisa faturalarında bir indirim teşkil etmez.

Gerçekleştirilen fatura ödemesinin iptal edilmesi durumunda kampanya kapsamında Papara hesabına aktarılan kazanım tutarı geri alınacak, hesap bakiyesinin uygun olmaması halinde ise ilgili tutar kullanıcının Papara hesabına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak için 444 4 372 numaralı Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilir ya da 0850 340 0 340 numaralı Papara Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.

Enerjisa Enerji A.Ş. ve Papara Elektronik Para A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

Papara nedir?

Papara, kullanıcılarına internet üzerinden 7/24 alışveriş, ödeme ve para transferi gibi birçok hizmet imkanı sunan bir finansal teknoloji kuruluşudur.

Exit mobile version