Binlerce kişi, aileleri ile birlikte ucuz fiyatlar karşılığında ev sahibi olabilecek! Uygun fiyatlı TOKİ kampanyası, resmen duyuruldu!

Bir süredir yukarı yönlü hareketlerine devam eden ekonomi piyasaları, geçtiğimiz senenin tamamlanmasına haftalar kala döviz kurlarının ve altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaştığını gözler önüne sermişti. O dönem içerisinde kısa süre içerisinde nerede ise iki hatta üç katına çıkan hizmetler ve hizmet ürünleri, vatandaşların bütçelerini de oldukça sıkıntılı bir durum içine doğru sürüklemişti.

2021 yılının aralık ayında gözlenmiş olan üst seviyelere, Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararları ve geliştirilen yeni ekonomik model ile müdahale edilmiş ve döviz kurları ile altın fiyatları saatler içerisinde dip fiyatları görmüştü. Ancak vatandaşları umutlandıran bu durum kısa sürdü ve yeni yıla girilmesi ile birlikte ekonomi piyasalarının dalgalı hareketleri tekrar ortaya çıktı.

Son aylarda FED faiz artırımı kararları, artan enflasyon ve devam eden Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte yukarı yönlü hareketleri hız kazanmış olan ekonomi piyasaları, pek çok sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş fiyatlandırmaların ortaya çıkmasına sebep oldu. Hammadde fiyatlarının artması sebep olarak gösterilen konut fiyatlarında ki artış durumu, vatandaşların uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olabilme hayallerinin suya düşmesine yol açtı. Bu noktada devreye giren TOKİ Başkanı Ömer Bulut, yeni bir kampanya haberi ile vatandaşların umutlarını tekrar yeşertmeyi başardı.

TOKİ Başkanı Müjdeli Haberi Verdi!

Türkiye’nin en önemli kamu kurumlarından birisi olan TOKİ, yeni dönemde de Türkiye’nin dört bir yanında sosyal konut projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yeni açıklamalara imza atan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ağustos ayı içerisinde yeni bir kampanyanın duyurulacağını müjdeledi.

100 Bin Konut Yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ağustos ayı içerisinde başlatılacak olan sosyal konut projesinin 100 bin konutu kapsayacağını duyurdu.

Başvurular Ne Zaman?

TOKİ Başkanı tarafından yapılan 100 bin konutluk sosyal konut projesi açıklaması için başvuruların ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.

Exit mobile version