Bir araç şirketi ‘Şimdi al seneye öde’ kampanyası başlattı: 4 gün sonra bitiyor!

Araba almak isteyen vatandaşları zam haberleri hayallerinden vazgeçirirken, araç şirketleri de müşteri kazanmak için kampanya duyurusunda bulunuyorlar. Bir araç şirketi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Şimdi al seneye öde’ kampanyası başlattığını duyurdu. Söz konusu kampanya 6 Haziran’da yani 4 gün sonra sona erecek.

Araba satın almak isteyenler için araç şirketlerinin kampanyaları devam ediyor. Jepp yaptığı yazılı açıklama ile ‘Şimdi al seneye öde’ kampanyası duyurusunda bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Jeep Compass Haziran ayına özel fırsatlar ve seneye ödeme avantajı ile Jeep Showroom’larında sizi bekliyor.

300.000 TL, 12 AY, %1,99 Faizli Kredi Avantajı

*%1,99 faiz oranı 2022 model yılı 0 km Jeep Compass modelinde geçerli olup tacirlerde aylık maliyet %2,26 yıllık maliyet %30,79; hususi kullandırımda aylık maliyet %2,47 yıllık maliyet %34,09’dur. Tacirlerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere yasal vergiler dahil 3.150 TL, hususi kullandırımlı kredilerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere, istihbarat ücreti olarak kredi tutarının %0,5’i (1.500 TL) + BSMV (Kredi Tahsis Ücretinin %5’i; 75.00 TL) alınır. İlanda belirtilen kampanya koşulları Jeep ve Koç Fiat Kredi’nin onayı ile geçerlilik kazanır. Jeep ve Koç Fiat Kredi’nin önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 06.06.2022 tarihine kadar geçerlidir.

Exit mobile version