Ekonomi

Bir banka daha borç kapatma kredisini duyurdu!

Aktif Bank tarafından borç kapatma kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya ile tüm borçlar tek bir çatı altında toplanacak ve ödemeler tek bir yere yapılacaktır.

Aktif Bank tarafından duyurulan bu borç kapatma kredisinin sadece emekli vatandaşlar için geçerli olduğu belirtildi. Bununla birlikte maaşını PTT’ye taşıyan emeklilere özel N Kolay Emekli Kredisi kampanyasına başvuru hakkı olacağı ifade edildi.

AKTİF BANK’TAN YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Aktif Bank tarafından paylaşılan bu kredi açıklamasında şu ifadelere yer ver verildi:

“Siz de “Borç Transferi Kredisi”ne başvurarak emekli maaşınızı aldığınız bankadaki Kredi, Kredi Kartı ve KMH borçlarınızı 36 ay vadede tek çatı altında toplayabilir ve ödemelerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Üstelik maaşınızı PTT’ye taşımanız durumunda, Aktif Bank’ın Emeklilere özel “N Kolay Emekli Kredisi” kampanyasına başvuruda bulunabilirsiniz.”

ÖRNEK ÖDEME

Faiz maliyet tablosu kapsamında 10 bin lira kredi 36 ay vade kapsamında faiz oranı yüzde 2,49 olarak açıklandı. Bu doğrultuda aylık ödeme 457 lira olurken kredi tahsis ücreti 52,50 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Bu kredi başvuruları için yapılan açıklamada PTT iş yerlerine başvuru yapılabileceği burada başvuru formunun doldurulması suretinde başvuruların gerçekleşebileceği ifade edildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.