Ekonomi

Bir bankadan daha haber geldi! Borcu olan vatandaşlara borç kapatma kredisi veriliyor

İş Bankası tarafından borç transferi kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyasında borcu olan vatandaşlar için borç kapatma kredisi verileceği ifade edildi. Bu kredi kampanyasında 36 ay vade imkanı sağlanacağı vurgulandı.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ

İş Bankası tarafından konu hakkında yapılan açıklamada “Farklı bankalardaki mevcut kredilerinizi Borç Kapatma Kredisi ile İş Bankası’nda birleştirerek size uygun taksit tutarına göre 36 aya kadar bölebilir ve ödemelerinizi tek bir yere kolayca yaparak, rahatça kontrol altına alabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Farklı bankalardaki kredi kartlarınıza ait borçları da Borç Kapatma Kredisi ile 36 ay vadeye kadar İş Bankasında yapılandırabiliyorsunuz ve bu doğrultuda kullanılabilir limitler de artmış oluyor. Bu borç kapatma kredisindeki faiz oranları kişiye özel olarak belirlenmektedir. Ayrıca borç kapatma kredisi talep edilen bireysel kredinin şartları doğrultusunda değerlendirilecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

Borç kapatma kredisi ile borç transferinin nasıl yapılacağına ilişkin yapılan açıklamada ihtiyaç kredisi çekilerek yapılabileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra bu krediler için başvuruların İşCep’ten, internet şubesinden, bankamatiklerden, SMS ile ve telefon şubesinden yapabileceksiniz.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamanın devamında “Diğer kredi değerlendirmelerinde olduğu gibi, borç transferinde de kredi notunuz değerlendirme sonucunun belirlenmesinde önemli etmenlerden biridir. Borç transferini, diğer bankalardan kullanmış olduğunuz kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarınız için kullanabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıntılar için TIKLAYIN.