Gündem

Bir Kehanet Daha Gerçek mi Olacak? Kassandra’nın 2022 Öngörüleri…

Milyonlarca insan tarafından belki de en merak edilen konulardan biri gelecekte neler olacak sorusudur? Günümüzde insanlar bunun için bir çok yönteme başvurmaya devam etmektedir. Kehanetleri açıklamasıyla günümüzde en gözde isimlerden biri olan Kassandra’nın 2022 yılına ilişkin çarpıcı kehanetleri açıklaması gündem oldu. Acaba gerçekleşecek mi? İşte o kehanetler…

2022’de Neler Olacak?

Kassandra, orman yangınları ve depremlerin yanı sıra Türkiye’de ünlü bir sanatçının vefat edeceğini söylemişti. Aynı zamanda İstanbul ve İzmir özelinde 2022 yılı için de bir kehanette bulundu. Kassandra, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerin susuzluk sorunuyla boğuşacağını belirtti. Kehanetini desteklemek için Kassandra, “Gökyüzünde bir bomba patlayacak ve bu kuvvetli yağışlara neden olacak. Bu bölgelerde sel felaketi sinyalleri görüyorum” ifadesinde bulundu.

Depremlerin Türkiye’de meydan gelebileceğini söz eden Kassandra, insanlığın depremle mücadeleye başlayacağını dile getirdi. Deprem korkusunun insanları esir alacağından söz eden Kassandra, “İlerleyen yıllarda koronavirüs benzeri salgın hastalıklar yeni türleriyle karşımıza çıkacak.” diye konuştu.

Ülkeler arasında gerginliklerin artacağını söyleyen astrolog, bu gerginliklerin gözdağı ile sınırlı kalacağını ifade etti. Yeni bir dünya savaşının henüz öngürülerinde yer almadığını belirten Kassandra, “Soğuk savaş olarak nitelendirebileceğimiz bir çekişme olacak. Ülkeler kendi çıkarlarını korumak için kimi zaman sessiz kalmayı tercih edecek” ifadelerini kullandı.