‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasında toplanan bağış açıklandı: Tunç Soyer duyurdu!

Deprem için yardım ve bağış kampanyaları başlatıldı. Depremden etkilenen vatandaşlar için yardımlar devam ederken, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kampanya başlatıldı. Depremzedeler için kira desteğinin sağlanması için başlatılan ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasıyla ilgili açıklama geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasında toplanan bağış miktarını duyurdu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 10 ilde çok büyük yıkıma neden olan depremden sonra yardımlar sürüyor. Depremden etkilenip evsiz kalan vatandaşlar için kira desteği sağlamak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bir Kira Bir Yuva kampanyası başlatıldı.

‘330 MİLYON TL TOPLADIK’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter hesabından deprem için yapılan destekle ilgili açıklamalarda bulundu. Soyer, ”Hedefimizi aştık… 33.098 ailemize kira desteği için 330 milyon ₺ topladık. Dayanışmamızı sürdürecek, büyütecek, yuva sıcaklığına hasret kalan depremzedelerimize hep birlikte destek olacağız.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version