Gündem

Bir Müzisyen Darp Vakası Daha! İkinci kez çiftetelli çalmadı diye…

Bursa’da bir gece kulübünde sahneye çıkan müzisyen ikinci kez aynı parçayı çalmadığı için bir grup tarafından feci şekilde darp edildi. Kaburgasında kırık ve omzunda çıkık olduğu tespit edilen müzisyen hastanede tedavi altına alındı. Darp eden kişilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Yaşanan olay, önceki gün akşam Bursa’nın Mudanya ilçesi Esence Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre gece kulübünde eğlenen 10 kişilik bir grup sahnede müzisyenlik yapan Özkan Süslerer’den 2. kez aynı müziği çalmasını istediler. Müzisyen Süslerer, aynı parçayı daha sonra çalabileceğini belirtmesi üzerine müzisyen ile grup arasında tartışma çıktı.

Güvenlik görevlilerinde araya girmesiyle tartışma yatıştırılırken, 10 kişilik grup müzisyenin mola vererek sahneden inmesini beklediler. Mola için gece kulübünün arka bahçesine geçen Süslerer’e 10 kişilik grup tekrar saldırıp darp etmeye başladı.

Güvenlik görevlilerinin ve diğer çalışanların da araya girmesiyle Özkan Süslerer grubun elinden kurtarıldı. Yapılan ihbar sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan müzisyen, ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanede yapılan ilk belirlemelere göre Süslerer’in kaburgasında kırık oluştuğu ve omzunun çıktığı belirtilirken, Jandarma ekipleri yaşanan olayını ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalar başlattı…