Bir restorana gittiğinizde 300 TL ve üzeri hesap ödüyorsanız dikkat: Duyuru yapıldı!

Vakıfbank dışarı yemek yemeye, kahve içmeye çıkan müşterileri için kampanya hazırladı. Vakıfbank Worldcard ile 31 Ekim tarihine kadar restoran ve kafe sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL üzeri harcamanıza karşılık kampanya başlattı.

Vakıfbank’tan alınan bilgilere göre tek seferde yapacağınız ilk 300 TL ve üzeri harcamanızdan sonra, her 300 TL ve üzeri harcamaya 15 TL, toplam 60 TL Worldpuan hediye edileceği duyuruldu. Kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğu ve ek kart ile yapılan harcamaların kampanyaya dahil olduğu bildirildi.

SON GÜN 22 KASIM

Bir müşteri kampanyadan en fazla 60 TL Worldpuan kazanabilir. Aynı gün tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri harcamaların sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 7 Kasım 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Kasım 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Kasım 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.
Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Exit mobile version