Bir televizyon dizisinin daha ipi çekildi: Artık yayınlanmayacak!

FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan dizi ile ilgili karar alındı. Yeni sezon dizilerin arasında yer alan Uzak Şehrin Masalı dizisi reyting kurbanı oldu. Dizinin 5. Bölümü ile beraber ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Başrollerinde Aslıhan Güner ile Barış Kılıç’ın rol aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Teşkilat’ın sezonu açmasıyla beraber 2 reytinge düşen dizinin 5. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi.

Uzak Şehrin Masalı Konusu

O gece Demirkan Konağı’nda yaşanan deprem, Umay’ın hayatındaki bütün taşları yerinden oynattı. Yıllardır kocası Affan’ın zulmüne evlatları için katlanan Umay için bu olay, bardağı taşıran son damla olmuştu. Çocuklarını alıp evi terk etti. Doğup büyüdüğü köye, Eskitepe’ye, uzun süredir kırgın olduğu ablası Sonay’a sığındı. El ele verip tüm küskünlükleri geride bıraktı iki kardeş. Hayatlarına bir çekidüzen vereceklerdi. Aile yadigarı mandırayı yeniden çalıştırmaya başlayacak, kimseye müdana etmeden yaşayacaklardı. Ama kul kurarken kader gülerdi. Karşılarına mazisi karanlık, gizem dolu bir adam çıktı… Kürşat Eroğlu… Yaralıydı. Kaçaktı. Çok korktular önce ondan. Ama Kürşat, Umay’ı ve çocukları, Affan’ın zulmüne karşı cansiperane korudu. Mandırayı ayağa kaldırmalarına yardım etti… Ve iki kız kardeş bir kez daha büyük bir yol ayrımına geldi. Çünkü herkesin geçmişinde büyük sırlar vardı. Ve zamanın açığa vurmadığı hiçbir sır yoktu…

Oyuncular

Uzak Şehrin Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda, Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören gibi başarılı isimler yer alıyor.

Exit mobile version