Bir yıldız daha söndü! İbrahim Tatlıses’in elinden tuttuğu eski şarkıcı Engür Kalender’in evinden tam 2 kamyon çöp çıktı! Ölü kedi yavruları bile…

Bugün teknolojinin gelişmesi ve sosyal medya uygulamalarının popülerleşmesi ile birlikte ünlü olmak, geniş kitleler tarafından tanınmak oldukça kolay hale geldi. Ancak bu durum bundan 20- 30 yıl öncesine kadar hiç de böyle değildi. Özellikle dev isimlerin bulunduğu şarkıcılık sektörüne dahil olarak bir kaset çıkarmak, epey zahmetli idi.

90’lı yıllarda şarkıcı olabilmek adına müzik şirketlerinin kapılarında sabahlayan yüzlerce isim oldu. Kimileri bu bekleyişi büyük bir tanınırlık ile ödüllendirirken kimileri ise yıllar için de unutuldu gitti. Unutulan isimlerden birisi ise bir zamanlara damgasını vuran ünlü şarkıcılardan olan Engür Kalender oldu.

Yıllar önce İbrahim Tatlıses ile tanışarak sesini beğendiren ve o dönem Tatlıses’in sahibi olduğu plak şirketi üzerinden yeni kasetler yayınlayan Engür Kalender, sesinin güzelliği ve Tatlıses’in de desteği ile kısa süre içerisinde popüler olmayı başardı. Şarkıları her yerde çalınan ve TV programlarına da davet eden Engür Kalender, zaman içerisinde adı daha az anılmaya başlayan birisi haline geldi.

Yıllardır sektörde olmayan ve kendisinden de haber alınamayan Engür Kalender, geçtiğimiz haftalarda ses sanatçısı ve köşe yazarı Onur Akay’ın yeni yazısı ile gündeme geldi. Engür Kalender’in zor durumda olduğunu açıklayan Akay, gerçekleri gözler önüne serdi. Akay’ın yardım çağrısına, sonunda belediyeden cevap geldi.

ONUR AKAY YARDIM İSTEMİŞTİ!

Geçtiğimiz hafta yeni bir yazı kaleme alan Onur Akay, Engür Kalender’in annesi ve kedileri ile birlikte bir çöp evde yaşadığını ve popülaritesini kaybettikten sonra psikolojik sorunlar ile boğuşmak durumunda kaldığını ifade etmişti. Bulunduğu binada ve çevresinde kimseye rahat vermediğini söylediği Engür Kalender hakkında hem yetkililerden hem de sanat camiasından yardım istemişti.

BELEDİYE TEMİZLEDİ!

Onur Akay’ın çağrısı ve komşuların şikayetleri üzerine Şişli’de bulunan eve giden belediye ekipleri, Kalender’in evinden tam olarak 2 kamyon çöp çıkardı.

“ÖLÜ KEDİ YAVRULARI VARDI!”

Onur Akay komşulardan aldığı bilgiye göre çöp evde ölü kedi yavrularının bile olduğunu belirtti.

Exit mobile version