GündemMagazin

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden arka arkaya ayrılık haberleri geliyor!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan, arka arkaya ayrılık haberleri geliyor. 4.sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkan ve yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine sahip olan fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisi, her sezon en az bir oyuncunun dizi kadrosundan ayrılmasına şahitlik ediyor. Yeni sezonda da bazı isimlerin diziye veda edeceği haberlerinin ortaya çıkması, dizi izleyicilerinin çıkan bu haberleri üzüntü ile karşılamasına sebep oldu!

Adaşlar Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Ayrılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova adlı dizi, birçok insanın takip ettiği ve yayınlandığı günden beri reyting rekorları kırmaya başlayan ATV yapımına ait olan bir dizidir. 4.sezonu ile ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, dizi kadrosunda yer alan iki ismin, ilerleyen bölümlerde ekranlarda yer almayacağını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde dizi senaryosunda yer alan Gülfem karakterine hayat veren Selin Genç’in, ilerleyen sürede dizinin yeni bölümlerinde yer almayacağı, dizi yönetimi tarafından duyurulmuştu. Bu ayrılık haberine Selin Genç’in adaşı olan ve dizide ki Saniye karakterine can veren Selin Yeninci ayrılığı da eklendi. Selin Yeninci’nin de tıpkı adaşı Selin Genç gibi Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümlerinde yer almayacağı duyuruldu!

Dizideki Ayrılıklardan Sonra Gaffur’un Neler Yaşayacağı Merak Ediliyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacakları duyurulan Saniye ve Gülfem karakterleri ile birlikte, sevilen dizi karakterlerinden biri olan Gaffur hem kardeşini hem de eşini kaybetmiş olacak. Dizi ile ilgili yaşanan bu gelişmenin ardından, dizinin takipçileri Gaffur’un yeni bölümlerde neler yaşayacağını, bu kayıpların üzerinden nasıl geleceğini merak etmeye başladı. İzleyicilerin Gaffur ile ilgili yaşadığı bu merak hissi, dizide yaşanan ayrılıkların izleyici kitlesini etkilemeyeceği yönünde yorumların yapılmasına neden oldu.

Dizinin Ana Karakterleri de Diziye Veda Etmişti!

Yayınlandığı günden bu yana, kadrosunda yer alan birçok ünlü isme veda eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, daha önce de ana karakterlerin diziden ayrılışına şahitlik etmişti. Vahide Perçin, Kerem Alışık, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Murat Ünalmış, Nazan Kesal ve Melike İpek Yalova gibi isimlerde geçtiğimiz sezonlarda dizinin kadrosuna veda etmişti.