Bir zamanlar düşmanlardı, şimdi ise ayrılmaz ikili! Evrim Keklik, Survivor şampiyonu Nisa ile aralarında ki dostluğun nasıl başladığını anlattı!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından olan Survivor yarışması, bu sene 16’ıncı sezonunu tamamladı. 15 Ocak tarihinde All Star konsepti ile başlamış olan yarışma programı, 30 Haziran tarihinde Tersane İstanbul’da, canlı yayında düzenlenen final programı ile sezona veda etti.

Yaklaşık olarak 6 ay boyunca izleyicinin karşısına çıkan ve son zamanlarda her akşam Tv8 ekranlarından yayınlanan yarışma programı, bu sene de reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı. Tartışmaları, sevinçleri, hüzünleri, mücadeleleri, kazanma hırslarını ve daha pek çok duyguyu ve olayı izleyicisine hissettiren Survivor All Star, final yapmış olmasına rağmen hem yeni şampiyonu hem de diğer konuları ile gündemde kalmayı başarıyor.

Bu sene sezon içerisinde yarış öncesi uyumaları ve parkurlarda bazı kadın yarışmacılara göre geride kalması ile oldukça gündem olan Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olması hem sosyal medya kullanıcılarının hem de bazı yarışmacıların tepkileri ile karşılaştı. Nisa’nın adının açıklanmasından sonra alanı terk eden Seda Ocak başta olmak üzere, yarışmayı 3’üncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya, Survivor’ın sembollerinden Nagihan Karadere, güçlü yarışmacılardan olan Sema Aydemir ve daha pek çok yarışmacı, oylamada haksızlık olduğunu savundu.

Nisa’nın birinci olmasına üzülen ve tepki gösteren kadar onu destekleyen ve arkasında duran yarışmacılar da oldu. O yarışmacıların başında ise eski sezonda da bu sezonun başında da Nisa ile düşmanlığı olan Evrim Keklik oldu. Keklik, Nisa ile düzelen ilişkisinin sebebini sosyal medya hesabından açıkladı.

2020 Sezonunda Da Anlaşamamışlardı!

Survivor 2020’de de beraber yarışan Evrim Keklik ve Nisa Bölükbaşı, o sezon birçok tartışma yaşamış ve aralarının iyi olmadığını tüm Türkiye’ye göstermişlerdi.

“Yıldızım Asla Barışmayacak!”

Bu sezon da aynı takımda yarışan Nisa ve Evrim, yeni sezona yine tartışmalar ile başladı. Evrim, Nisa için “yıldızım onunla asla barışmayacak” açıklamasında bulundu.

“Aranızı Nasıl Düzelttiniz?”

Survivor 2022’nin sonlarına doğru ayrılmaz ikili haline dönüşen Evrim ve Nisa, dostlukları ile herkesi şaşırttı. Evrim “arayı nasıl düzelttiniz?” sorusuna, “Orada birbirimize inandık. Siz yapmazsanız başkası yapmıyor. İyi ki de böyle oldu.” diyerek yanıt verdi.

Exit mobile version