Bircan Bali’nin eski kocası Ömer Gezen ile ilişkisi olduğu söylenen İrem Derici’den aşk itirafı: “Hiç zamanım kalmıyor ki!”

Olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Cem Belevi’nin yeni aşkının eski eşi ile birlikte olduğu öne sürülen şarkıcı İrem Derici, isim vermeden iddiaları yalanladı.

ESKİ AŞKININ YENİ AŞKININ ESKİ KOCASI!

Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Cem Belevi ile ilişkisini ikinci kez sonlandıran ve bu kez de aldatıldığını söyleyen yetenekli şarkıcı İrem Derici, herkesi şoke eden bir iddia ile gündeme geldi. Cem Belevi’nin İrem Derici ile biten ilişkisinin hemen ardından Bircan Bali ile ilişkiye başladığı ve Derici’nin de Bircan Bali’nin eski eşi Avukat Ömer Gezen ile yakınlaştığı konuşuldu.

SİNİRLENDİ!

Geçtiğimiz haftalarda magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya göre İrem Derici, eski aşkı Cem Belevi’nin yeni sevgilisi Bircan Bali’nin eski kocası Ömer Gezen ile ilişkiye başlamış, bunu duyan Bircan Bali ise ortalığı ayağa kaldırmıştı. Kızının babası Ömer Gezen’in İrem Derici ile aşk yaşamasına sinirlenen Bircan Bali’nin “bu nasıl olur?” dediği ve Cem Belevi’nin de onu sakinleştirmeye çalıştığı öne sürülmüştü.

Kulislerde dolaşan bir diğer iddia ise Bircan Bali’nin tepkisini duyan İrem Derici’nin “bizden uzak dursun” dediği yönünde oldu.

AŞK YOK!

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirleri ile karşılaşan ünlü şarkıcı İrem Derici, basının ayak üstü sohbet etme isteklerini geri çevirmedi. Kısa süreli bir sohbette “aşk hayatınız nasıl?” sorusu ile karşılaşan İrem Derici, vermiş olduğu cevap ile isim vermeden de olsa aşk iddialarını yalanlamış oldu. Derici, yanıtında şu ifadeleri kullandı: “Angelina’nın aldatıldığı, Rihanna’nın dövüldüğü dünyada bana ne yapmazlar. Şaka bir yana bunlara hiç zamanım kalmıyor ki. Çok çalışıyorum. Zaten berbatım, bilen de bunu bilerek gelsin. İnşallah aşk da olur ilerleyen zamanda.”

Exit mobile version