Magazin

Birce Akalay’ın Tercihi Belli Oldu! Ünlü Oyuncu Önceliğini Açıkladı!

Netflix ekranlarında izleyici ile buluşan Kuş Uçuşu dizisi, yayınlandığı günden itibaren en çok konuşulan yapımlardan biri oldu ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Diziye gösterilen ilgi ülke sınırlarını aştı ve alışılmışın dışındaki hikayesi ile yurt dışında da büyük yankı uyandırdı.

Dizinin bölümlerini bir nefeste bitiren hayranlarının en çok merak ettiği konu ise Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği oldu.

Kuş Uçuşu Gündeme Bomba Gibi Düşmüştü!

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in yer aldığı Kuş Uçuşu, sekiz bölüm olarak yayınlanmıştı. Her bölüm artan heyecan ve sürükleyici konusu ile ekranlara geldiği günden itibaren çok konuşulan dizi, izleyenlerin gönlünde taht kurmuştu.

İkinci sezon için bir açıklamaya yapılması beklenirken, ilk sezon ucu açık bir şekilde son bulmuştu. Yani yapımcıların istemesi durumunda dizinin ikinci sezonuna bir hikaye yazılması mümkün olabilir. Dizinin bu şekilde sona ermesi hayranların umutlarını yeşertti ve ikinci sezon için heyecanlanmalarına neden oldu.

İkinci Sezon İçin Açıklamayı Bekliyor

Dizi ile ilgili müjdeli haber başrol oyuncusu Birce Akalay’dan geldi. Bir sonraki projesi en çok merak edilen oyunculardan olan Birce Akalay, önceliğini Kuş Uçuşu’nun ikinci sezona verdiğini ve dizinin ikinci sezon ile bir açıklama yapmasının ardından sonraki projesine karar vereceğini dile getirdi.

Bir süre önce, yapımcılığını Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziden teklif aldığı söylenen Birce Akalay, gelecek sezonda ekranlara gelecek olan bu dev prodüksiyon da yer alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncunun, Oktay Kaynarca’nın bu teklifine verdiği yanıt çok merak edilmişti.

Önceliği Kuş Uçuşu

Birce Akalay ise çok net bir açıklama yapıp bu soru işaretlerini ortadan kaldırdı. TV ekranlarında oynamayı özlese de önceliğinin Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu olduğunu dile getirdi.