Yaşam

Biri cömert, biri cimri! Birbirinin tam tersi olan bu burçlar, hangileri? Cimri ve cömert burçlar

Burçların karakterler üzerinde ki etkiler her ne kadar yıllardır tartışılan bir konu olarak karşımıza çıkıyor olsa da aynı burca sahip olan kişilerin belirgin özelliklerinin aynı olması, bu tartışmanın bir yerde kilitlenmesine sebep oluyor.

Karakter özellikleri içerisinde yer alan cimrilik ve cömertlik başlıkları, burçların etkilerine inanan kişiler tarafından sıklık ile araştırılıyor. Bu iki tezat özelliğin hangi burçlara ait olduğu, hangi burçların cimriliği ile “illallah” dedirttiği, hangilerinin ise cömertlikleri ile göz doldurduğu oldukça merak ediliyor.

Burçlar Aleminin Bankeri Boğalar!

Boğa burçları, burçlar alemi içerisinde bankerlikleri ile tanınırlar. Düzenli bir hayatın, düzenli bir para akışından geçtiğine inanan Boğa burçları, tüm hayatlarını ekonomik gelişmeler doğrultusunda şekillendirirler. Birikimleri olmayan Boğa burçları, kendilerini oldukça güvensiz ve savunmasız hisseder. Bu neden ile Boğa burçları için para, oldukça önemli bir konudur.

Boğa burçları, toprak burçlarından biridir. Bu neden ile üretmeyi ve üretimden kaynaklı olarak kazanmayı oldukça severler. Boğa burçlarının mali konulara bu denli düşkün olması, çoğu zaman bu burca sahip olan kişilerin cimri olarak tanımlanmasına sebep olmaktadır. Ancak tipik bir Boğa burcu, bu tanımlamayı asla kabul etmez ve yalnızca temkinli olduğunu söyler.

Mali Konular Yengeç Burçlarından Sorulur!

Duygusallıkları ile burçlar aleminde nam salmış olan Yengeç burçları, çevresinde bulunan bütün insanlara karşı oldukça duyarlıdır. Özellikle değer verdiği insanlar konusunda oldukça hassas olan Yengeç burçları, bu hassasiyetlerini onları korumak konusunda da ön plana çıkarmaktadırlar.

Yengeç burçları, ailesini ya da diğer sevdiklerini mali açıdan korumak amacı ile daima birikim yapma peşindedirler. Bu neden ile parasını tasarruflu kullanmaktan yana olan Yengeç burçları, bu temkinli hareketleri sebebi ile çoğu zaman cimri olduğunu düşündürür.

Var Var, Yoksa Yok Mottolu Yay Burçları!

Yay burçları, hayatı akışında yaşamayı seven burçlardan biridir. Hayat ile ilgili planlar yapmaktan hoşlanmayan bu burçlar, ellerinde para tutmayı da beceremezler. Her günün yeni bir gün olduğuna inanan Yay burçları, savurganlık düzeyinde cömerttirler.