Ekonomi

Birikimlerini katlamak isteyenlere Denizbank’tan duyuru: Hoş geldin faizi hediye edilecek!

Denizbank, yeni dönemde birikimlerini TL hesaplarında değerlendirmek isteyen vatandaşlara, hoş geldin faizi kampanyası ile destek vereceğini açıkladı.

Denizbank’tan Yeni Müşterilerine Hoş Geldin Faizi Hediyesi!

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olan ve düzenlediği kredi kampanyaları ile diğer kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Denizbank, birikimlerini TL hesabında değerlendirmek isteyen vatandaşlar için yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Söz konusu kampanyasının yalnızca ilk kez Denizbank’lı olan müşterileri için geçerli olduğunu ifade eden banka, kampanyaya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank yeni kampanyası kapsamında internet kanalları aracılığı ile vadeli mevduat hesabı açan yeni müşterilerine yüzde 18,25 oranında hoş geldin faizi hediyesi vereceğini, işlemlerin banka şubeleri aracılığı ile tamamlanması durumunda ise oranın yüzde 16,75 olarak belirleneceğini bildirdi.

Denizbank Mevduat Faizi Getirisinin Ayrıntıları

Denizbank’ın yeni müşterilerine sunmuş olduğu yüksek oranlı hoş geldin faizi ayrıcalığından minimum 5 bin TL’lik birikimler için yararlanılabilmektedir. Banka söz konusu faiz getiri oranını en fazla 2 milyon TL’ye kadar olan birikimlere yansıtacağını bildirmiştir. Ayrıca faiz getiri oranının geçerliliği, 30 Mayıs tarihine kadar açılacak olan vadeli mevduat hesapları için geçerlidir.

Denizbank Mevduat Faizi Getirisinden Nasıl Yararlanılır?

Denizbank tarafından duyurulmuş olan mayıs ayı hoş geldin faizi oranından yararlanmak isteyen vatandaşların, Denizbank’ın mobil uygulaması aracılığı ile banka bünyesine dahil olmaları ve sonrasında da uygulamanın açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından vadeli mevduat hesabı açmaları gerekmektedir. Aynı adımlar, internet bankacılığı kanalında da izlenebilmekte ve hoş geldin faizinden yararlanılabilmektedir.

Denizbank’ın hoş geldin faizi oranından banka şubeleri aracılığı ile yararlanmak isteyen vatandaşların, kimlik kartları ile en yakında Denizbank şubesine gitmeleri ve vadeli mevduat hesabı açılışı için başvuru yapmaları gerekmektedir.