Ekonomi

Birikmiş kredi borcu olan vatandaşların dikkatine: İki banka, uygun faiz oranları karşısında borçları 3 ay erteleme kararı aldı!

Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası mevcut borçlu müşterilerini yakından ilgilendiren yeni kampanyalarını açıkladı.

Türkiye İş Bankası’ndan Uygun Faizli Borç Erteleme Fırsatı!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından olan Türkiye İş Bankası, her dönem olduğu gibi bu dönemde de ayrıcalıklı kampanyaları sayesinde adından söz ettirmeyi başarıyor. Kredi kampanyaları ve kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttıran banka, bu kez de mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Türkiye İş Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan duyuruya göre bankaya kredi ve kredi kartı borcu bulunan mevcut müşterilere, borçlarını gününde ödemekte zorlanmaları durumunda 3 ay borç erteleme fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi. Banka, borç erteleme hizmetinden yararlanmak isteyen mevcut müşterilerine, yüzde 2,11’lik faiz oranı karşılığında ayrıcalıklı hizmet sunacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası’ndan 3 Ay Borç Erteleme Ayrıcalığı!

Geliştirdiği kredi kampanyalarının avantajlı fırsatlarının yanı sıra, gündelik hayat akışı içerisinde oldukça işe yarayacak avantajlı kart kampanyaları ile de adından söz ettirmeyi başaran Yapı Kredi Bankası, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Banka, ilgili yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre bankaya kredi veya kredi kartı borcu bulunan ancak mevcut ekonomik şartlardan ötürü nakde sıkışıklığı arttığı için borçlarını ödeme noktasında destek almak isteyen vatandaşlara, 3 ay borç erteleme fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Bankaların Borç Erteleme Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan 3 ay borç erteleme fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşların, banka şubelerine, bankaların internet bankacılığı kanallarına veya bankaların mobil uygulamalarına müracaat etmeleri gerekmektedir.