Magazin

Birkan Sokullu saç tartışmasına açıklık getirdi!

Yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Birkan Sokullu kısa saçlı fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok sayıda yorum alan ve fikir ayrılıklarına neden olan fotoğraf ile ilgili açıklama yaptı.

Yıllarca pek çok yapımda rol alan Birkan Sokullu, Küçük Sırlar dizisiyle sektöre giriş yapmıştı. Ardından Kurt Seyit ve Şura, Hayat Şarkısı gibi dizilerle büyük yükseliş yakaladı. Son olarak gündemden düşmeyen hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle büyük beğeni toplayan Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakteriyle hafızalara kazındı. Kariyerinde dönüm noktası sayılabilecek dizi Hayat Şarkısı iken saçlarını uzatması da büyük ilgi görmesine neden oldu.

Birkan Sokullu’nun kariyerini, “Saçını uzatmadan önce ve sonra” olarak ikiye ayırmak mümkün gibi görünüyor. Kariyerinin zirvesini kıvırcık ve hafif uzun saçlarıyla gören Birkan Sokullu’nun dün yayılan kısa saçlı fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü.

Birkan Sokullu

Yayılan bu fotoğrafın dizinin yeni sezonu için imaj çalışması olduğu iddia edildi. Eşini kaybeden Han büyük bir depresyon içinde hastanede tedavi görüyordu. Bununla ilgili saçlarını kestiği düşünüldü. Saçlarını kestiği için hayranları üzüntüsünü dile getiren paylaşımlar yaptı.

“Her şey yolunda”

Birkan Sokullu Eda Gürkaynak

Birkan Sokullu’nun sevgilisi Eda Gürkaynak ise yorumlara dayanamayıp olaya müdahele etti. “Her şey yolunda, saçlar yerinde.” diyen Eda Gürkaynak, sevgilisinin hayranlarının yüreğine su serpti.